Шчесни: Рамзи ме послуша за Ювентус


Н. Гавазов

Шчесни: Рамзи ме послуша за Ювентус

Вратарят на Ювентус Войчех Шчесни  отбеляза, че ще помогне на халфа Аарон Рамси с адаптацията на уелсеца в отбора от  Торино.

"Имаме най-добрите физиотерапевти в света, те ще помогнат на Аарън да се възстанови от травмата си. Мисля, че той ще бъде голям  играч за Ювентус. Рамзи е добър полузащитник, който перфектно чете играта, отбелязва много голове и прави много подавания. Когато е в добра форма, той е един от най-добрите. Мисля, че ще помогне на Ювентус да постигне успех.

Рамзи ме попита какво се е случило с Алегри, въпреки че при всички случаи ще работи с нов треньор. Разговаряхме помежду си няколко пъти, преди да подпише договор с Ювентус. Той ме помоли за съвет. Казах: "Всичко е много просто. Ако получите обаждане от Ювентус, всичко, което можете да кажете, е да. Това се случи. Аарон ме послуша".

Той имаше пет месеца, за да се подготви за преместването в друга страна. Когато дойде при мен на вечеря, той вече знаеше на италиански език повече отколкото едно  "здравей“. Той ме разбра и това е добро начало за по-нататъшна работа. Аз ще се погрижа за останалото, ще му помогна", заяви Шчесни.

  Сподели
389