Ювентус и Манчестър Сити в борба за Суарес


Н. Гавазов

Ювентус и Манчестър Сити в борба за Суарес

Торинският Ювентус и английския Манчестър Сити ще се включат в борба за нападателя на Аякс Луис Суарес, съобщава новината FootballPress . Според информацията, ръководството на „Старата госпожа" се е обърнало към холандския клуб с предложение за трансфер на 23 годишния уругваец през следващото лято.

Интересът към Суарес идва заради доброто му представяне по време на световното първенство, а и в сегашния си клуб. Техническият директор на Юве - Джузепе Марота вижда в лицето на 23-годишния уругваец перфектното попълнение в атакуващ план.

Луис Суарес премина в отбора на Аякс от Грьонинген през 2007 година, като оттогава се превърна в абсолютната звезда за тима от Амстердам. Талантливият нападател е изиграл над сто срещи с екипа на холандския гранд, а головете му са над 80. Според информацията, сегашният договор на уругваецът с Аякс изтича през лятото на 2013 година и едва ли ръководството на клуба ще се раздели със най-добрия си играч за сума по-малка от 30 милиона евро.

Futbol TV напомня, че интерес към 23 годишния уругваец има и от страна на Севиля, който според информация на Tuttomercatoweb търси заместник на Фабиано.

 

  Сподели
90