Дженоа и Рома с незадоволително реми (видео)


FUTBOL-TV

Дженоа и Рома с незадоволително реми (видео)

Рома пропусна чудесна възможност да спечели важни три точки при визитата си на Дженоа, в срещата между двата тима от 35-ия кръг на Серия А. Римляните водеха с 1:0 на домакините си 8 минути преди края на мача, но допуснаха изравняване, а можеха и да загубят срещата, след като съперникът не успя да реализира дузпа, отсъдена в петата минута на даденото продължение.

В 82-ата минута резервата Джъстин Клуйверт центрира отдясно, Джеко отклони топката с глава и Стефан Ел Шаарауи я намери по блестящ начин от въздуха, за да я изпрати във вратата на безпомощния Раду - 1:0 за Рома. И когато феновете на римляните очакваха съставът им да вземе трите важни точки в борбата за класиране в Топ 4, Ромеро вкара за 1:1, минута след началото на продължението на двубоя.

В 5-ата минута на добавеното време домакините получиха право да изпълнят дузпа, след като резервата Антонио Санабрия бе съборен в наказателното поле на Рома от Миранте. Опитният страж се реваншира и спаси лошия изстрел от бялата точка на парагваеца и двубоят приключи без победител.

Рома е на пето място в подреждането с 59 точки, на 3 зад четвъртия Аталанта. Дженоа е на 16-а позиция с 36 точки.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
449