Интер се постара, но Удинезе си спечели точка (видео)


FUTBOL-TV

Интер се постара, но Удинезе си спечели точка (видео)

Интер не успя да победи в гостуването си на Удинезе в мач от 35-ия кръг на италианската Серия А. Това стана факт най-вече заради изявите на вратаря на домакините Хуан Мусо. Срещата завърши 0:0, а аржентинецът спаси няколко невероятни положения.

Първата възможност в мача се откри пред състава на Интер, след като Раджа Наинголан стреля от средна дистанция, но Хуан Мусо направи блестящо спасяване, спирайки топката. Следващата голяма възможност за гол пред Интер дойде в 47-ата минута, но удар на Лаутаро Мартинес бе отразен от Мусо отново.

Последва пореден пропуск за Наинголан в 64-ата, както и втори сериозен шанс пред Лаутаро Мартинес. В 87-ата минута пък Балде Кейта опита рязък удар към левия ъгъл, но вратарят на Удине се прояви за пореден път блестящо, боксирайки в ъглов удар.

Така тимът на Лучано Спалети ще трябва да трепери за 3-то си място до края на сезона, след като има 63 точки и мач повече, а от задна позиция дебнат тимовете на Аталанта (59), Рома (58) и Милан (56). За домакините пък точката бе много ценна в битката за оцеляване. Удинезе е точно над чертата - на 17-та позиция с 34 точки с 5 повече от Емполи, който утре посреща Фиорентина.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
526