Интер и Рома си поделиха по точка


FUTBOL-TV

Интер и Рома си поделиха по точка

Интер и Рома завършиха при резултат 1:1 на "Джузепе Меаца" в Милано в дербито от 33-ия кръг на италианската Серия А. Стефан Ел Шаарауи даде аванс на "джалоросите" с гол в 14-ата минута. Малкия фараон се справи отлично и с великолепен фалцов удар извън наказателното поле опъна мрежата зад безпомощния Ханданович.

Малко преди това Лаутаро Мартинес нацели греда. До края на първата част имаше още една интересна ситуация, при която Коларов извърши нарушение в наказателното поле срещу Данило Д'Амброзио и реферът Марко Гуида в първия момент посочи бялата точка. Съдията обаче се разколеба и промени решението си на фаул в атака.

В 54-ата минута в игра за Интер се появи Мауро Икарди, който смени Раджа Наинголан. В 61-ата минута Иван Перишич изравни. Той се измъкна от отбраната на “вълците" и с глава изпрати топката във вратата на Миранте. До края положенията не бяха чак толкова много, като двата тима гледаха да не загубят мача.

Така Интер остава трети в класирането с вече 61 точки. Рома запазва петата си позиция с вече 55, а с 56 точки на четвърто място е Милан.

  Сподели
407