Фрозиноне – Интер: „Канарчетата” ще дадат битка на „нерадзурите”


Н. Гавазов

Фрозиноне – Интер: „Канарчетата”  ще дадат битка на „нерадзурите”

Фрозиноне – Интер

Стадион: "Бенито Стирпе", Фрозиноне

Дата: 14.04.2019 г.

Час: 21:30 ч.

Съдия: Давиде Маса

Фрозиноне посреща Интер в мач от 32-я кръг на Серия А. На книга тази среща би трябвало да бъде една приятна разходка за "нерадзурите" до Латинската долина, но дали наистина е така с оглед на отчаяната борба за оцеляване, която "канарчетата" водят през последните седмици.

В анонса СПАЛ – Ювентус казахме, че борбата в дъното на таблицата на Серия А се изостри много, тъй като аутсайдерите започнаха да трупат точки. Това в изключително голяма степен се отнася за колектива на Марко Барони. Фрозиноне има пет победи през този сезон в италианския елит, като и петте успеха са през новата година. Освен това тимът от централна Италия е с две поредни победи, едната във Флоренция през миналия уикенд. Тези положителни последни резултати дадоха надежда на феновете, че отборът все пак ще оцелее. Фрозиноне все още е предпоследен, но хората на Барони се борят във всеки един мач и срещите с тях са истинско изпитание за съперниците.

Саламон и Вивиани са контузени.

Интер се намира на трето място в таблицата за класиране, на 7 точки след втория Наполи и на два пункта пред Милан. Петият Рома пък е само на  три точки. Тревогата на феновете идва от непостоянството на отбора. "Нерадзурите" взеха миланското дерби преди международната пауза, но последва домакинско поражение от Лацио. След това миланци размазаха Дженоа в Лигурия, но не успяха да победят Аталанта у дома. Това колебание доведе до поява на слухове за евентуална раздяла с Лучано Спалети и замяната му с Антонио Конте. Освен това продължават спекулациите за продажба на Мауро Икарди, а всичко това няма как да увеличи несигурността в редиците на Интер.

Врсалко и Брозович са контузени. Лаутаро Мартинес се възстановява от травмата.

Изключително труден за прогнозиране мач. Домакините са в добро състояние на духа, а утре срещу тях ще излезе колеблив съперник, макар и с по-голямо качество в редиците си. Нашите предположения са, че домакините няма да проявят никаква гостоприемност и ще дадат битка на Интер. В този смисъл "1" и "Х" не изглеждат невъзможни и именно един от тези два знака е добре да намерят място в нашата игра.

Прогноза: Фрозиноне – Интер 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Последни 5 срещи -

Дата Първенство Домакин Рез. Гост


Последни 5 срещи -

Дата Първенство Домакин Рез. Гост


Досегашни срещи

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
  Сподели
465