Ще се подмлади ли Стара госпожа срещу своя кошмар?


Н. Гавазов

Ще се подмлади ли Стара госпожа срещу своя кошмар?

Ювентус - Палермо
Стадион: "Олимпико", Торино

Дата: 23.09.2010
Час: 21:45


Подмладява ли се Старата госпожа след победата си като гост с 4:0 над Удинезе? Отговор на този въпрос трябва да дадат в четвъртък вечер възпитаниците на Дел Нери срещу традиционно неудобния си в последните години съперник от Палермо. "Бианконерите" започнах кампанията си в Серия А със загуба срещу Бари на негостоприемния "Свети Никола", последва равенство 3:3 у дома срещу Сампдория и в медиите се заговори за смяна на треньора. В третия кръг обаче, торинци размазаха домакините си от Удинезе с 4:0 и в момента заемат 15 място в класирането с 4 точки - нещо, което не е по вкуса на феновете, след като специалистите определяха отбора като кандидат за Скудетото.

Палермо от своя страна ще търси начин да преодолее лошия си старт в първенството след двете си поредни загуби, които отреждат в момента предпоследно място на отбора, с едва една заработена точка. Мнозина определяха сицилианци като основен кандидат за Топ 4, но тима воден от Мацари няма все още победа в Серия А и допусна пет гола в три мача.

Дел Нери няма да може да разчита на Буфон, Мартинес, Траоре и Паоло Цегли, които са с контузии. Схемата на игра ще бъде 4-4-2 и надеждите са свързани с Куяларела, който вкара брилянтен гол срещу Удинезе. Вероятен състав: Сторари; Мота, Бонучи, Киелини, Григера; Красич, Фелипе Мело, Маркизио, Пепе; Якуинта, Куяларела.

Палермо пристига в Торино без кадрови проблеми след като Миколи се завърна в състава, но е малко вероятно да започне срещата. Схемата на игра на сицилианци ще бъде 4-3-1-2 и най-вероятно Макароне и Ернандес ще водят атаката. Много ще се разчита на креативната игра на Пасторе, който се очаква да подпомага своите нападатели, както и да ръководи нещата в средата на терена. Вероятен състав: Сиригу; Касани, Муньос, Бово, Балзарети; Мигличио, Ливерани, Ночерино; Пастор; Макароне, Ернандес.

Палермо се превръща в малък кошмар за Ювентус, след като "бианконерите" нямат победа у дома си срещу сицилианци от 25 ноември 2007 година. Миналата година Старата госпожа загуби тук с 0:2, което бе 15-та загуба за тях в миналогодишната им кампания, а в последните си пет срещи срещу Палермо, Ювентус има 4 загуби и само една победа. Предстоящият двубой е еднакво важен и за двата отбора. Гостите въпреки мястото което заемат имат добър отбор. Домакините пък трябва да оправдаят похарчените пари през лятото и да развият успеха срещу Удинезе. Неприятното е, че трябва да го направят именно срещу своя кошмар, но със сигурност ще опита да промени негативната си серия. Мач, който може да завърши с победа на всеки един от двата отбора.

Прогноза за: Ювентус - Палермо 2:2


Последни 5 изиграни срещи:

Ювентус:
26 август Ювентус - Щурм Грац 1:0
29 август Бари - Ювентус 1:0
12 септември Ювентус - Сампдория 3:3
16 септември Ювентус - Лех Познан 3:3
19 септември Уднезе - Ювентус 0:4

Палермо:
26 август Марибор - Палермо 3:2
29 август Палермо - Каляри 0:0
12 септември Бреша - Палермо 3:2
16 септември Спарта Прага - Палермо 3:2
19 септември Палермо - Интер 1:2

Досегашни срещи:

Ювентус - Палермо
10 мача
5 победи за Ювентус
1 равенства
4 победи за Палермо
Голова Разлика: 15:13 за Палермо

Коефициенти от bet365:
Ювентус - 1.72
Равен - 3.50
Палермо - 5.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
151