Бенитес: Никакво отпускане


Н. Гавазов

Бенитес: Никакво отпускане

Старши треньорът на Интер Рафа Бенитес остана доволен от снощната победа с 4:0 над Бари, както и от това, че Милито най-сетне се раззаписа и то с дубъл, след като не го бе вкарвал гол от началото на новия сезон в Серия А. Ето'също вкара два гола и по този начин Интер е едноличен лидер в класирането с 9 точки.

"Не бива да се отпускаме. Ние сме едва в началото, а сезона е дълъг, но разбира се винаги е хубаво да си на върха", цитира Football Italia думите на Бенитес.

"Не е важно с каква схема ще играем, важно е качеството, манталитета и интензивността на играчите. Когато отбора е балансиран и имаме правилната нагласа за двубоя - всичко си идва на мястото", продължава испанския специалист.

"Милито отново бе много работоспособен, както и в другите срещи. Единствената разлика е, че сега топката удари задната част на мрежата. Доволен съм и от Ето'о. Всеки знае, че той предпочита да играе като централен нападател, но на мен идеята ми е да бъде отляво или отдясно, но малко по-близо до наказателното поле, отколкото бе през миналия сезон", завършва Бенитес.

 

  Сподели
100