Сензационно: Снайдер може да се завърне в Реал Мадрид


Н. Гавазов

Сензационно: Снайдер може да се завърне в Реал Мадрид

Преговорите за нов договор между Уесли Снайдер и Интер са в застой, съобщава новината De Telegraaf. Холандският плеймейкър е разочарован от отношението на клуба към него и не изключва завръщане в Реал Мадрд, уточнява изданието. Както е известно, наскоро "нерадзурите" заявиха, че искат да удължат договора на Снайдер с две години - до 2015 година.

"Но ние не можем да се споразумеем за финансовите условия", каза агентът на холандския футболист Сьорен Лерби за De Telegraaf.

"Преговорите са в застой и ще продължат само ако Интер излезе с ново решение", продължава агентът.

"Уесли е следен от много клубове, след изключителното си представяне в Серия А и на Световното първенство това лято. Но той се радва на живота в Италия и в Интер и не иска да обръща гръб на клуба само след една година в него. Той е поласкан от президента Морати, който му обеща да бъде лидер в следващите години. Те обещаха също така повишаване на заплатата, но за съжаление не си изпълниха това обещание. Притеснен съм от отношението им. А интереса на Реал към Уесли също утежнява притесненията ми", допълва Лерби.

"Всички знаят колко специални отношения имат Снайдер и Моуриньо. В момента Реал има сериозни намерения към него. Той напусна принудително Мадрид, но с отиването на Моуриньо там нещата се промениха. Завръщането и на Уесли няма да е трудно, след като спечели три купи и достигна финал с "оранжевите" на световното", коментира агентът.

"Преминаването му в Реал е наистина сериозна възможност", завършва Лерби.

 

  Сподели
137