Анонс на 4 кръг в Серия А


Н. Гавазов

Анонс на 4 кръг в Серия А

Интер - Бари

Час: 21:45
Дата: 22.09.2010
Стадион: „Джузепе Меаца"

Интер, след като започна кампанията си по защита на титлата с равенство срещу Болоня, постигна две поредни победи и в момента се намира на второ място в класирането със седем точки. В предишния кръг „нерадзурте" победиха като гости Палермо - нещо, което нито един отбор не бе правил на „Барбера" в последните 29 изиграни мача там.

Бари през миналия сезон записаха едно прилично представяне, след като се класираха десети и най-вероятно ще се опитат да затвърдят постигнатото. В първия кръг на настоящата кампания още отбора от Южна Италия взе скалпа на Ювентус, а след това постигна две равенства, благодарение на които в момента се намира на осмо място в класирането с пет заработени точки.

Интер излиза без Мота и Санети, които са контузени. Схема на игра 4-2-3-1. Вероятен състав: Жулио Сезар; Майкон, Лусио, Самуел, Киву; Станкович, Камбиасо; Пандев, Снайдер, Ето'о; Милито.

Бари е без Ромеро, Масиело, Гаци и Белмонте, които са контузени. Схема на игра 4-4-2. Вероятен състав: Жилет; Раджи, A Масиело, Роси, Паризи; Алварес, Донати, Алмирон, Гезал; Барето, Кутузов.

Миналата година двата отбора не успяха да се победят и по-скоро може да кажем, че Бари е неудобен съперник за Интер, отколкото обратното. Острите нападатели на отбора от Пулия ще създадат със сигурност неприятности за защитата на домакините, които от своя страна също имат качествени изпълнители.

Прогноза за: Интер - Бари 3:2

 


Лацио - Милан

Час: 21:45
Дата: 22.09.2010
Стадион: „Олимпико", Рим


Лацио стартира новата си кампания със загуба от Сампдория и сякаш напомни как едва не изпадна през миналия сезон. Последваха две поредни победи - последната срещу Фиорентина като гост и в момента „орлите" са на 4 място с шест точки.

След като Милан разгроми в първия кръг Лече с 4:0 и ни убеди, че са истински претендент за Скудетото, гостуването на Чезена се превърна в истинска катастрофа за Ибрахимович, Роналдиньо и компания. Последва равенство у дома с Катания в предишния кръг и в момента „росонерите" са десети с едва 4 точки и добрата игра в първия кръг е само един спомен.

Мегни заради контузия отпада за домакините. Схема на игра: 4-4-1-1. Вероятен състав: Муслера; Лийтщайнер, Биава, Диас, Раду; Маури, Брочи, Ледесма, Бришиано; Хернанес; Роки

За Милан няма да играят поради контузии А мброзини и Пато. Схемата ще бъде 4-3-3. Вероятен състав: Абиати; Дзамброта, Неста, Тиаго Силва, , Антонини; Гатузо, Пирло, Зеедорф; Боатенг, Ибрахимович, Роналдиньо.

Миналата година Милан постигна победа тук с 2:1, като двата гола отбеляза Тиаго Силва. Сега домакините изглеждат по съвсем друг начин, но пък ако „росонерите" искат да докажат, че са кандидати за титлата, ще трябва задължително да победят.

Прогноза за: Лацио - Милан 2:2

 


Бреша - Рома

Час: 21:45
Дата: 22.09.2010
Стадион: „Марио Риджамонти", Бреша


Бреша е един от новаците в Серия А и според предварителните прогнози - основен кандидат за Серия Б. Победите над Палермо при гостуването на Киево опровергаха тези твърдения и нещо повече - тима в момента е в Топ 6!

Рома записва пети мач под ръководството на Раниери без победа - нещо, което не се бе случвало никога досега. На всичкото отгоре „вълците" не могат да победят два пъти като домакини, а гостуването на Каляри се превърна в истинска катастрофа. Столичани се намират на 17 място с едва точки, а натискът върху Раниери става все по-силен.


Мареко, Вас и Зебина отпадат поради контузии за Бреша. Схема на игра 4-3-1-2. Вероятен състав: Серени; Берарди, Бега, Мартинес, Даламано; Хетемаж, Кордова, Филипини; Диаманти; Едер, Карачиоло.


Раниери няма да може да разчита на контузените Рийзе, Тадей, Окака, Кастелини, Тоти и Де Роси. Наказан е Бурдисо. Схемата, която ще избере Раниери е 4-3-1-2. Вероятен състав: Жулио Серджо; Роси, Мексес, Жуан,Касети; Перота, Писаро, Бриги; Симпличио; Бориело, Вучинич.

Бреша може да вземе нещо от мача, благодарение най-вече на домакинството си. Друг важен фактор в тяхна полза се явява това, че на Рома липсват бързи нападатели, както и натиска върху играчите на „вълците". Среща, която би могла да завърши отново с разгром за столичани, ни с тяхна победа.


Прогноза за: Бреша - Рома 2:2

 

 

Дженоа - Фиорентина

Час: 21:45
Дата: 22.09.2010
Стадион: „Луиджи Ферарис", Генуа

Дженоа се спрягаше като един от кандидатите, които биха могли да атакуват Топ 4. Сега можем да кажем, че най-вече са непредсказуем отбор Победиха като гостиУдинезе, а след това загубиха от Киево. Тимът е на 14 място с 4 и президента Прециози започва да става все по-нетърпелив.

Форетина със Саниша Михайлович записа само едно равенство досега и е на предпоследно място в класирането. Натискът върху сърбина е все по-силен и една евентуална загуба може да му коства поста. Прандели вече се застъпи за колегата си, малко по-рано и Джилардино го направи.


Домакините няма да могат да разчитат на Янкович и Паладино, които лекуват контузии. Схемата на игра ще бъде 3-4-3. Вероятен състав: Едуардо; Шицо, Дайнели, Ранокия; Рафиня, Милането, Велосо, Крисчито; Паласио, Тони, Скули.

 

Михайлович няма да може да разчита на Йоветич и Д'Агостино които са с травми. Наказан е Муту. Сърбинът се отказа от схема 4-2-3-1 и ще използва 4-3-3, което показва намеренията му. Вероятен състав: Фрей; Де Силвестри, Кролдруп, Гамберини, Фелипе; Монтоливо, Донадел, Занети; Серчи, Джилардино, Варгас.


Миналата година срещата между двата отбора завърши с победа на Дженоа с 2:1. Джилардино все още не е отбелязал гол през настоящия сезон, а „виолетовите" нямат победа на „Ферарис" от 1982 година.


Прогноза за: Дженоа - Фиорентина 2:1


Останалите срещи от кръга са:

Каляри - Сампдория

Катания - Чезена

Лече - Парма

Болоня - Удинезе

Наполи - Киево

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
215