Каляри - Ювентус: Потърсете изненадата


Н. Гавазов

Каляри - Ювентус: Потърсете изненадата

Каляри - Ювентус

Стадион: "Сардиня Арена", Каляри

Дата: 02.04.2019 г.

Час: 22:00  ч.

Съдия: Паоло Джакомели

Каляри посреща Ювентус в междинния кръг на Серия А. По принцип, тази среща би трябвал да е с предизвестен край, но съгласно слуховете, гостите пристигат без девет основни играчи. Ще стане ли това предпоставка за изненада или шампионите ще вземат своето?

Каляри оправдава прогнозите на феновете през сегашния сезон. Колективът на Роландо Маран се намира в средата на таблицата и показва много симпатичен футбол. Опасната зона е осем точки, което би трябвало да успокоява сардинци. През уикенда Каляри бе гост на Киево и още до почивката поведе с 3:0, запазвайки резултата до края. Това е трета победа за островитяните в последните им пет мача, като в този период е и успехът над Интер.

Ювентус провежда един от най-спокойните си сезони в Серия А за последните няколко години, при това без да показват цялата си мощ. "Бианконерите" са с една глава над останалите конкуренти и съответно не чувстват никакъв натиск от тяхна страна - вторият Наполи е на 15 точки, а третият Интер на 25 пункта! Очевидно е, че торинци ще хвърлят всички усилия в Шампионска лига, където през следващата седмица ще срещнат Аякс.

Кастро от домакините е в лазарета. Както казахме, гостите са без девет футболисти - тази вечер няма да се появят на терена Перин, Спинацола, Манджукич, Дибала, Бардзали, Куадрадо, Кедира, Коща и Роналдо. Това принуди Макс Алегри да извика трима от примаверата.

Съветът ни относно прогнозата за този мач е да потърсим изненадата, т.е. знак "Х" и дори "1". Гостуванията на Юве по италианските стадиони са празник за местната футболна общественост, така ще бъде и сега, а това значи, че домакините ще хвърлят всичко, за да дадат битка на гранда. От друга страна мотивацията в торинци няма да е толкова голяма - това се видя в миналия мач с Емполи. Отчитайки и обстоятелствата около кадровия състав на шампиона, с чиста съвест можем да предположим, че гостите ще загубят точки. А коефициентът за това е чудесен.

Прогноза: Каляри - Ювентус 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
638