Наполи разпиля Рома за едно полувреме (видео)


FUTBOL-TV

Наполи разпиля Рома за едно полувреме (видео)

Наполи разпиля Рома с 4:1 в столицата в една от най-интересните срещи от 29-ия кръг на италианската Серия А. Аркадиуш Милик бе точен за неаполитанците още във втората минута. Той получи топката на границата на наказателното поле, преодоля бранителя пред себе си и буквално разстреля вратаря, давайки ранна преднина на своя състав. В 36-ата минута Милик за втори път изпрати топката във вратата на Олсен, но попадението бе отменено заради засада.

В края на първата част се стигна до дузпа за Рома. Вратарят Мерет спря непозволено Патрик Шик, а зад бялата точка застана Пероти, който не сбърка - 1:1. След почивката обаче хората на Карло Анчелоти доминираха и стигнахо до победата.

В 50-ата минута Дрис Мертенс даде нов аванс на гостите, след като просто подложи крак на голлинията след пас отдясно от въздуха на Хосе Кайехон. Малко след това се стигна до попадение на Симоне Верди. Гостите се оказаха в ситуация трима срещу един и не сбъркаха. Десетина минути преди края и Амин Юнес се разписа, фиксирайки крайния резултат в срещата.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
421