Интер продължава да ухажва Джеко


Н. Гавазов

Интер продължава да ухажва Джеко

Нестабилната ситуация в Рома максимално приближи възможността за трансфер на Един Джеко към Интер.

Действащият договор на 32-годишния босненец е валиден до юни 2020 г., но ръководството на столичния клуб не бърза да изясни бъдещето на един от лидерите на тима.

Както информира La Gazzetta dello Sport, спортният директор на "джаллоросите" Рики Масара иска да задържи опитния нападател, но в същото време е принуден да бъде търпелив в очакване на края на сезона и да определи бъдещите перспективи на римляните.

Междувременно Интер продължава да ухажва нападателя на "вълците"  с надеждата да го примамят след края на кампанията. "Нерадзури"  отдавна мечтаят да подпишат с Джеко, отчитайки всички качества на босненеца. Именно за това Интер предлага на футболиста по-благоприятни условия в личния договор, за да го убеди в целесъобразността от промяна на ситуацията.

В същото време римляните са  се фокусирали  върху преговорите с 26-годишното крило Стефан Ел Шаарави, който също има договор до края на другия сезон. Според Calciomercatо,  вече е постигнато принципно споразумение за ново споразумение, но то  ще бъде подписано след края на първенството.

Продължителността на контракта ще е за пет години.

  Сподели
458