Милан ще задълбочи кризата в Интер


Н. Гавазов

Милан ще задълбочи кризата в Интер

Милан - Интер

Стадион: "Сан Сиро", Милано

Дата: 17.03.2019 г.

Час: 21:30

Съдия: Марко Гуида

Милан и Интер ще проведат поредната серия от миланското дерби - в рамките на 28-я кръг на Серия А. През първата част от сезона "нерадзурите" записаха победа с 1:0 и тогава се заговори за уволнение на Дженаро Гатузо. Сега нещата се преобърнаха и в навечерието на този двубой в пресата се вдига много шум за предстояща раздяла на Интер с Лучано Спалети. Напълно е възможно миланското дерби да е последният мач за специалиста, ако хората му претърпят поражение.

"Росонерите" влизат в двубоя с отлична серия от пет поредни победи в Серия А и с десет мача без загуба. Последното поражение бе срещу Ювентус в Суперкупата на страната и то дойде по много скандален начин. Милан наистина се намира в добра форма, а най-важното е, че се сдоби с голмайстор в лицето на Кшищоф Пьонтек, който вкара 8 гола в 9 срещи. Отличната серия позволи на хората на Гатузо да изпреварят Интер и сега "росонерите" са на трето място в таблицата, на 1 точка пред градския съперник и само на 6 пункта от втория Наполи.

Бонавентура пропуска срещата заради травма.

Интер се намира на другия полюс. Отборът е с една победа в пет срещи и остана да се бори само в Серия А. Тази седмица хората на Спалети претърпяха домашно поражение от Айнтрахт в Лига Европа и изхвърчаха от турнира, а заедно с това стана ясно, че на Интер му липсват кадрови ресурс. На първо място, Мауро Икарди, който отсъства в шест поредни мача. Официалната версия е, че аржентинецът е с травма, но неофициалната е, че футболистът бойкотира отбора. Тук ще добавим и появилите се слухове за разделение в тима на три лагера. Всичко това се отрази на класирането на "нерадзурите", които отстъпиха третата позиция на Милан, но са на път да загубят и четвъртото място, защото Рома се намира само на 3 точки.

Миранда, Наинголан и Врсалко са контузени.

Очакванията са, че това ще е битка на отбраните, а ще загуби отборът, който първи не издържи на натиска. Много е възможно един от съперниците да напусне терена без гол. Нашият съвет е да се доверим на Милан. "Росонерите" са в по-добра форма, имат изявен голмайстор и са в отлично разположение на духа.

Прогноза: Милан - Интер 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
519