Интер - Две имена за замяна на Икарди


Н. Гавазов

Интер - Две имена за замяна на Икарди

Президентът на Интер Стивън Джан е обещал на мениджмънта на клуба, че обмисля покупки на играчи, с които да замени Мауро Икарди. Аржентинецът най-вероятно ще напусне клуба в края на сезона. Според източници от лагера на "нерадзурите", две са имената за замяна на нападателя - Лука Йович и Един Джеко.

Футболистът на Айнтрахт голмайстор на Бундеслигата с 14 гола в шампионата, както и с 6 гола в Лига Европа. Йович се намира в полезрението на няколко  големи европейски клубова, сред които е и Барселона. Германците наеха Йович от Бенфика с възможност за закупуване за 12 милиона евро. След активирането на тази позиция клубът от Франкфурт ще бъде готов да продаде своята звезда за сума от около 60 милиона евро.

Джеко от своя страна се разглежда от Интер като алтернатива на Йович. Ръководството на миланци харесват качествата на Един не само на терена, но и поведението му извън игрището. Предполага се, че босненецът може успешно да замени Лаутаро Мартинес.

Джеко има договор с Рома  до 2020 г. и се чувства удобно в Рим. Но Интер е готов да предложи на нападателя  по-дълъг договор и по-добра заплата, с което да го изкуши.

  Сподели
424