Берлускони: Искам играчите ми да са без бради и татуировки


Н. Гавазов

Берлускони: Искам играчите ми  да са без бради и татуировки

Бившият президент на Милан Силвио Берлускони, който през 2018 г. стана собственик на футболния клуб Монца, състезаващ се  в Серия С, говори за целите пред  своя тим.

"Сега съм собственик на Монца, аз управлявам клуба заедно с Галиани и искаме да създадем отбор, който да бъде разглеждан като модел. Искаме младите италиански футболисти да играят при  нас, да са момчета с добри прически, без бради, без татуировки или пиърсинг.

Ако извършат фаул, те трябва да се извинят и трябва винаги да се отнасят с уважение към съдията. Когато дават автографи, името им трябва да бъде ясно разпознаваемо. Нашата цел не е да влезем в Серия А или Серия В.  Искаме отбор, който да служи като пример за другите", заяви  Берлускони за LA7.

Берлускони бе собственик на Милан от 1986 до 2017 година. Този период е най-успешният в историята на клуба - Милан осем пъти спечели националното първенство и пет пъти триумфира в Шампионска лига. През пролетта на 2017 г. стана известно, че Берлускони  е продал  Милан на китайски инвеститори.

  Сподели
164