Дибала: Ювентус е претендент за спечелване на ШЛ


Н. Гавазов

Дибала: Ювентус е претендент за спечелване на ШЛ

Нападателят на Ювентус Пауло Дибала сподели очакванията си от сблъсъка  с Атлетико в 1/8 - финалите на Шампионската лига.

"Вече знаем всичко за стила на игра на Атлетико, как Диего Симеоне настройва отбора екипа и колко трудно ще бъде. За да стигнеш до финала и спечелиш турнира, трябва да победиш всеки. Няма да има лесни мачове или съперници. Атлетико е силен в защита и опасен на контраатаки. Ако не сте достатъчно внимателни в защита, при тях ще се намерят играчи, които могат да създадат хаос. Но можем да кажем същото и за нас. Ние знаем силните си страни и Атлетико ще се опита да ги неутрализира.

Ювентус редовно показваше потенциал през цялото време, за което играя тук. Една година преди моето преместване, Ювентус игра финал с Барселона. По време на втория ми сезон също стигнахме до финала, а през миналия сезон загубихме от Реал Мадрид в четвъртфиналите. Не трябва да гледаме назад, трябва да гледаме към бъдещето. Имаме страхотен екип с топ професионалисти, които са придобили огромен опит през годините. Ние сме претенденти за победа в турнира, но трябва да го докажем на терена", заяви Дибала.

  Сподели
328