Хамшик: Извинявам се пред феновете


Н. Гавазов

Хамшик: Извинявам се пред феновете

Полузащитникът Марек Хамшик, който се премести от Наполи в  Далиан Ифан, се обърна към феновете на неаполитанския клуб.

"Трябва да се извиня на всички фенове на Наполи.

Исках, надявах се и мечтаех да се сбогувам с вас.  Голям кръг около полето под звуците на вашите аплодисменти.

Винаги сте ме подкрепяли и обичали безусловно, както в прекрасни, така и в трудни моменти - за това винаги ще бъда благодарен.

Имам татуировката на Наполи, татуирах я в чест на първата ни победа в Купата на Италия за 25 години. Това е незабравимо.

Невъзможно е да се забрави онзи момент, когато подобрих  рекорда на Брускололти или рекорда на Наполи по голове, който установи самият бог във  футбола Диего Марадона.

Изключително съм горд. Тук, в Неапол, се родиха моите три деца, неаполитанци във всички отношения.

Искам да благодаря на всички: на президента, който ми даде възможност да прекарам тук 12 години; всички треньори, които ме обучаваха, на които дължа растежа си като играч и човек; целият  медицински и технически персонал и всички служители на Наполи; моите приятели, които ще ми липсват, но знам, че те никога няма да ме напуснат, защото са част от семейството ми.

Веднага след като получа такава възможност, надявам се, че ще ми позволите да направя  последна  обиколка на "Сан Паоло".

Обичам ви всички и ще обичам този град завинаги. Благодаря на всички от сърцето си и пожелавам всичко най-хубаво на съотборниците си до края на сезона: Надявам се да спечелите Лига Европа!", написа Хамшик в Instagram.

  Сподели
399