Ювентус - Фрозиноне: "Бианконерите" ще вземат трите точки


Н. Гавазов

Ювентус - Фрозиноне:

Ювентус - Фрозиноне

Стадион: "Алианц", Торино

Дата: 15.02.2019 г.

Час: 21:30

Съдия:

Ювентус посреща Фрозиноне в изтеглен мач от 24-я кръг на Серия А. Причината за петъчното провеждане на срещата е предстоящото пътуване на "бианконерите" до Мадрид в Шампионска лига. Дали мисълта за важния двубой с Атлетико няма да даде шанс на гостите да постигнат нещо сензационно в Торино или ще видим рутинен мач между италианския шампион и аутсайдера.

Ювентус изненадващо отпадна от Купата на Италия след срамна загуба с 3:0 от Аталанта, а още по-сензационно се разви домакинството срещу Парма, защото хората на Макс Алегри водеше в резултата, но допусна два гола в последните минути за крайното 3:3. Веднага се изказаха предположения за предполагаема мини - криза, но това бе разсеяно при гостуването на Сасуоло, където Ювентус постигна класически успех, при това без да влага огромни усилия.

Куадрадо е с контузия, а Сандро е наказан.

Фрозиноне постигна две победи в последните си три мача, като за отбелязване е, че тимът постигна само един успех в последните си 20 срещи. Интересното е, че всичките три победи на "канарчетата" до момента са постигнати навън, като цяло, 11 от 16-те точки на тима са спечелени като гости. Това едва ли успокоява феновете на Фрозиноне, защото към момента хората на Марко Барони се намират на предпоследно място в класирането на Серия А, на две точки от спасителния бряг.

Контузени са Бригенти, Диониси, Ариаудо и Чилионе.

Колкото и невероятно да звучи, но последното пътуване на "канарчетата" тук завърши с равенство 1:1. Това се случи през септември 2015 година. Няма съмнение, че гостите не идват като обречени, а ще дадат битка на своя домакин, който ще трябва много да се постарае, докато прекърши съперника си. Поне до първия гол Роналдо и компания ще трябва много да се постараят. Все пак предположенията са, че Ювентус ще вземе трите точки и ще укрепи лидерската си позиция.

Прогноза: Ювентус - Фрозиноне 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
531