Делнери призна: Ювентус няма сили за титлата


Н. Гавазов

Делнери призна: Ювентус няма сили за титлата

Старши треньорът на Ювентус Луиджи Делнери отхвърли възможността отбирът да се бори за титлата в Серия А през настоящия сезон. Това става само два кръга след началото на кампанията в шампионата на Италия. Както е известно, в първия мач за сезона "бианконерите" загубиха с 0:1 при гостуването си на Бари, а вчера завършиха 3:3 у дома си срещу Сампдория.

Ювентус завърши на седмо място миналия сезон, след рекордни по брой загуби и през лятото се усили с десет нови играчи, които трябваше да подобрят качеството на отбора. Целта бе борба за шампионската титла, но Делнери не е съгласен с това.

"Титла за "Старата госпожа? Не, други ще се борят за нея, ние сме един обикновен отбор. Очакват ни още трудности. Срещу Бари загубихме защото не издържахме физически. Срещу Сампдория бяхме в по-добра физическа форма, за да отговорим на предизвикателството, но като цяло нямаме потенциал. Не успяхме да преодолеем проблемите си в защита и позволихме на гостите да изравнят", заяви на пресконференция след мача Делнери.

 

  Сподели
194