Анонс на 2 кръг в Серия А - срещите в събота


Н. Гавазов

Анонс на 2 кръг в Серия А - срещите в събота

Каляри - Рома

Час: 21:45
Дата:11.09.2010
Стадион: „Сант Елиа", Каляри
Съдия: Доменико Чели


Каляри излиза с добро самочувствие и ще търси първата си победа за сезона, след като измъкна малко неочакваното 0:0 при гостуването си на Палермо. Още повече, че червено-сините като домакини се превърнаха в кошмар за своя опонент, след като последната победа на „вълците" на „Сант Елиа" датира от 29.10.1995 година. През миналия сезон сардинците губеха тук с 0:2, но отбелязаха два бързи гола в допълнителното време и подхлъзнаха отново съперника си.

Рома започна кампанията си в Серия А неудачно - с равенство 0:0 срещу новака Чезена и през целия мач не успя да създаде нищо интересно. По този начин привличането на Марко Бориело от Милан е един добър ход, още повече, че юношата на Милан има 4 гола в актива си срещу Каляри.

За домакините под въпрос е участието на левия бек Ариаудо и нападателя Нене, който може да бъде заменен от Акуафреска. Схемата на игра е 4-3-1-2. Вероятен състав:
Агаци;Писано, Канини, Астори, Ариаудо; Биондини, Конти, Лазари; Косу; Матри, Нене

От групата на Рома отпаднаха Адриано, Вучинич, Рийзе, Мексес и Тадей. Схемата на игра, която ще избере Раниери е 4-3-2-1 с Бориело отпред, а зад него ще се разположат Тоти и Менес. Вероятен състав: Жулио Серджо; Касети, Н. Бурдисо, Жуан, Кастелини; Перота, Писаро, Де Роси; Тоти, Менес; Бориело.


Прогноза за: Каляри - Рома 1:1

 


Чезена - Милан

Час: 21:45
Дата:11.09.2010
Стадион: „Дино Мануци", Чезена
Съдия: Андреа Де Марко


Въпреки, че Чезена се завърна в елита след почти две десетилетия и наблюдателите предричаха само един сезон в Серия А, „морските кончета" показаха, че не са тим за подценяване и няма да позволят на който и да е отбор да си прави експерименти с тях. Хората на Масимо Фикаденти се добраха до нулево равенство на Олимпико срещу Рома в първия кръг на първенството и показаха, че не се страхуват от предизвикателството да играят като гости срещу фаворитите.

Милан, с привличането в последните дни на трансферния прозорец на Ибрахимович и Робиньо, обнови нападателната си линия и изглежда по съвсем друг начин в момента. Остава да видим как ще балансира тази сила старши треньора Алегри, за да превърне намеренията на „росонерите" за шампионска титла в действителност. Най-вече е нужен силен полузащитник - креативен и бърз, който да подкрепи нападателите и в този смисъл Боатенг изглежда фаворит пред Гатузо за партньорство с Амброзини и Пирло в средната линия.

За Чезена отпадат Касерта, Чиаварини и Будан. Все още под въпрос е участието на левия бек Нагатомо и ако му бъде дадена почивка, шанс за изява ще получи Лауро. Схемата на игра ще е 4-3-3. Най-вероятен състав: Антониоли; Чекарели, фон Берген, Пелегрино, Нагатомо; Апиа, Количу, Пароло; Шелото, Богдани, Джиачерини.

Милан е без Фламини, Неста и Зеедорф. Схемата на игра ще бъде 4-3-3, като най-вероятно Робиньо ще започне на пейката. Вероятен състав: Абиати; Бонера, Тиаго Силва, Папастатополус, Антонини; Боатенг, Амброзини, Пирло; Пато, Ибрахимович, Роналдиньо.

Интересен мач ни очаква. Със сигурност Чезена ще се опитат да се представят достойно в първия си домакински мач от сезон 1990/91 в Серия А насам. Милан пък от своя страна имат срещу себе си един удобен съперник - без имена и особен опит в големи мачове.

Прогноза за: Чезена - Милан 1:2

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
193