Интер ще започне с летящ старт ерата Бенитес на Сан Сиро


Н. Гавазов

Интер ще започне с летящ старт ерата Бенитес на Сан Сиро

Интер - Удинезе
Час: 18:00
Дата:11.09.2010
Стадион: „Джузепе Меаца", Милано
Съдия: Кристиян Бриги

Отборът на Рафа Бенитес ще търси отчаяно победата в този мач. След като загуби финала за Суперкупата на Европа срещу Атлетико Мадрид на неутрален терен и равенството в Болоня ето, че „нерадзурите" ще се опитат да започнат с  летящ старт  ерата „Бенитес" на „Сан Сиро". Всякакъв друг резултат в срещата освен победа ще се счита за провал.

Удинезе също ще търси отчаяно да се добере до нещо, тъй като загуби у дома от Дженоа в деня на откриването на кампанията си в Серия А. Отборът на Франческо Гуидолин игра мотивирано през целия мач, но въпреки това допусна гол в 81 минута.

Интер спечели последните си пет домакинства и със сигурност ще продължи серията си и срещу Удинезе. Фриулците пък имат само една победа в последните си десет гостувания и могат да се превърнат в перфектното жертвено агне за своя опонент.

В 34 срещи между двата отбора, Интер има 18 победи. Миналият сезон „нерадзурите" победиха трудно с 2:1 своя съперник - след победен гол в 93 мин на Снайдер, а през пролетта постигнаха победа и като гости с 3:2. Последната победа на Удинезе пък на „Сан Сиро" е от 15.02.2004 година с 2:1.


Тиаго Мота е контузен от Интер, а от групата отпаднаха Орландони, Матераци, Ривас, Оби, Суазо, Нванко. На десния фланг на защитата вместо Майкон, може да видим Станкович. Схемата на игра ще бъде 4-2-3-1.

Най-вероятен състав: Жулио Сезар; Майкон, Лусио, Самуел, Киву; Санети, Камбиасо; Ето'о, Снайдер, Пандев; Милито.


За Удинезе отпадат Кода, Феронети, Баста и Денис, които са контузени. Исла е наказан за един мач. Схемата на игра ще бъде 3-4-2-1, като в центъра на защитата е по-вероятно да видим Бенатия, отколкото Анжел. Единствен в нападение ще бъде Ди Натале.

Най-вероятен състав: Ханданович; Сапата, Бенатиа, Домици; Пинци, Инлер, Асамоа, Паскуале; Санчес, Флоро Флорес; Ди Натале

"Всички казват, че Милан, Ювентус и Рома са се подобрили много, но Интер има отбор, който може да победи всеки. Уважавам всички, но не се боим от никой", заяви Ето'о през седмицата.

„Интер са силен отбор и едва ли ще можем да ги изненадаме с нещо след загубата и равенството в последните им мачове", заяви пък Гуидолин на днешната пресконференция.

Най-вероятно Удинезе ще играе изцяло отбранително и ще рзчита на своя шанс чрез контраатаки. Идеална среща за комбиниране с други мачове. Коефицентите на bet365 за точен резултат също са добри - при 2:1 той е 8.00, а при 2:0 - 6.50.



Последни изиграни срещи в Серия А:


Интер

30 август Болоня - Интер 0:0


Удинезе

28 август Удинезе - Дженоа 0:1


Досегашни срещи:

Интер - Удинезе

34 мача
18 победи за Интер
9 равенства
7 победи за Удинезе
Голова Разлика: 44:33 за Интер


Коефициенти от bet365:
Интер - 1.36
Равен - 4.50
Удинезе - 9.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
139