Невероятна издънка за Рома срещу Аталанта


FUTBOL-TV

Невероятна издънка за Рома срещу Аталанта

Рома се провали при гостуването си на Аталанта, в сблъсъка между двата тима от 21-ия кръг на Серия А. Столичани водеха в резултата с категоричното 3:1 още преди почивката, но допуснаха изравняване през второто полувреме.

Рома вкара три попадения само в рамките на първото полувреме. Николо Дзаниоло даде добър пас към Джеко след само 3 игрови минути, а босненецът откри резултата. Половин час след това Нзонзи се отчете с асистенция, отново към Джеко, който покачи на 2:0, преодолявайки технично вратаря Бериша.

Ел Шаарауи безспорно бе на висота в днешния ден, като не позволи на нито един съперников бранител да успее да му противодейства подобаващо. Пет минути преди почивката той направи резултата класически и вече феновете на "вълците" виждаха трите точки в актива на своя отбор.

Секунди преди почивката Тимъти Кастане върна надеждите на състава си в срещата за нещо повече, вкарвайки за 1:3. През втората част немислимото се случи. Рафаел Толой се разписа за 2:3 след час игра, а в 71-ата Сапата бе точен за 3:3, като на първо време не успя да вкара топката в мрежата от бялата точка, но при добавката си се коригира и спечели една точка за тима си.

  Сподели
431