Моджи: Първи ще е Милан, Рома - втори, а Интер ще са трети


Н. Гавазов

Моджи: Първи ще е Милан, Рома - втори, а Интер ще са трети

В навечерието на втория кръг от Серия А, бившият ръководител на Ювентус Лучано Моджи сподели своите съображения за съперничеството на италианските клубове през сезон 2010/11. Според него, Милан ще бъде новия шампион на Италия, докато Интер ще се класират трети.

„Милан ще спечели Скудетото, Рома ще са втори, а Интер ще бъдат на трето място. Това което казвам на някой може да му се стори абсурдно, но аз виждам какви са балансите на силите в момента. Някои отбори се лишиха от своите звезди, а други привлякоха нови. Според мен Ювентус и Дженоа ще подобрят представянето си, но ако „бианконерите" н влязат в четворката с това което имат, със сигурност ще се смята за провален сезон. Задачата минимум на „Старата госпожа" е да попаднат в Шампионската лига", споделя Моджи.

„Ювентус изпитват финансови трудности, а в същото време похарчиха 70 милиона за нови играчи. Оправдавам ги, защото в тези времена е трудно да постигнеш успехи без да вложиш пари. Може би финансова стабилност ще има след около десет години и тогава ще бъде по-лесно, но засега положението е такова", завършва бившия бос на Ювентус.

 

  Сподели
391