Ибрахимович: Милан може да спечели всичко


Н. Гавазов

Ибрахимович: Милан може да спечели всичко

Златан Ибрахимович смята, че Милан има всичко необходимо за да спечели Скудетото и Шампионската лига, съобщава Football Italia. Както е известно, шведския национал се присъедини към „росонерите" само два дни преди трансферния прозорец да затвори. Робиньо също пристигна на „Сан Сиро", с което увеличи надеждите на феновете за успешна кампания на тима.

„По мое мнение сега сме по-силни от Интер защото аз съм в Милан. С пристигането на Робиньо ставаме още по-силни - ние сме фаворитите за спечелването на Шампионската лига и Скудетото", заяви Ибрахимович по време на официалното си представяне.

„Дойдох тук за да победя. Надявам се да се представя още по-добре отколкото го направих в Ювентус и Интер. Това ще бъде една фантастична година и феновете ще се забавляват", продължава шведския нападател.

На въпрос дали Милан ще е последният му клуб в кариерата, Златан отговори, че не може да каже нищо.

„Когато аз премина в един клуб това е винаги за последно. Така разсъждавах миналата година и в Барселона, но никога не знаеш какво може да се случи. Това не беше добра година, но в момента имам мотивацията да играя силно, чувствам се добре и физически, само с малко повече тренировки трябва да намеря идеалната форма", продължава Ибра.

Запитан за реакцията на феновете на Интер относно решението му да играе в Милан, Златан отговори, че не бива да се гледа назад в миналото.

„Ако те са истински фенове, трябва да са щастливи, защото ще си спомнят за един играч от Интер, а ако ме мразят и освиркват то тогава не ме интересуват. Не трябва да се гледа назад в миналото. Аз гледам в бъдещето и това е най-важното. Бях в Барселона за една година и имах отношения с феновете и моите съотборници, бях в Интер три години, но сега съм в техния съперник Милан. Дербито което ни очаква с тях (Б.ред - Интер) ще бъде фантастично. Тази година ще завършим първи, а те ще са на второ място", завършва нападателят.

 

  Сподели
172