Икарди отказва да продължи договора си с Интер


Н. Гавазов

Икарди отказва да продължи договора си с Интер

Уанда Нара, която е съпруга и агент на аржентинския нападател Мауро Икарди, даде интервю за TyC Sports, в което заяви, че футболистът няма да поднови договора с Интер.

"Много от големите европейски клубове се интересуват от услугите на Мауро. Интер не се съгласи с условията, които предложихме. Клубът все още не е представил оферта, която да удовлетворява нашите искания. Не е логично договорът да се подновява със същата заплата, която получава днес Мауро. Ние вярваме, че Икарди се намира на по-високо ниво", заяви Нара.

Настоящото споразумение на 25-годишния аржентински футболист с италианския клуб е до 2021 година. Според източника, Интер е предложил на играча заплата от 7 милиона евро, но аржентинецът е заявил за желанието си да получава в миланския клуб по 8 милиона евро на сезон.

По-рано се появиха информации, че Реал Мадрид се интересува от услугите на Икарди.

Икарди играе за Интер от 2013 година. Този сезон 25-годишният футболист записа участие в 18 мача за италианския клуб и стана автор на 12 гола. В края на сезон 2017/18, Икарди бе признат за най-добър играч в италианския шампионат.

  Сподели
436