Мончи: С Палота на 100% се доверяваме на Ди Франческо


Н. Гавазов

Мончи: С Палота на 100% се доверяваме на Ди Франческо

Спортният директор на Рома Рамон Мончи ще лети до Бостън следващия понеделник, за да се срещне с президента на столичния клуб.

Както съобщава публикация на Il Tempo, Джеймс Палота възнамерява да обсъди с испанския експерт настоящата ситуация в лагера на "вълците". Заедно с Мончи ще пътуват директорът на клуба Гуидо Фиенга и финансовият директор Франческо Калво.

"За съжаление, многократно говоря за това: позицията на клуба остава непроменена, нашето доверие остава на същото ниво. Не ми е лесно да си променя мнението, ако вярвам на професионалист. Чувствам се неудобно, когато от медиите разбирам за конфликти между лидерите на клуба: че има война между нас, че мога да напусна, че излизам от кожата си.

Вярваме на треньора 100%. Заедно с този наставник бяхме на трето място в шампионата и успяхме да влезем в полуфиналите на Шампионската лига. Ето защо нищо не се е променило. Понякога отговорността попада върху всеки един от нас: не можеш да обвиняваш само старши- треньора за всичко", заяви Мончи.

  Сподели
417