Спалети: Всичко е в ръцете на Интер


Н. Гавазов

Спалети: Всичко е в ръцете на Интер

Старши-треньорът на Интер Лучано Спалети, в навечерието на мача на 15-ия кръг на италианското първенство с Ювентус, изрази мнението, че неговият отбор има шанса да се изравни с торинци в класирането, независимо от пропастта от 11 точки между двата отбора.

"Пропастта от Ювентус е голяма и лошата новина е, че ще бъде трудно да се изравним с торинци. Добрата новина обаче е, че сега можем да направим първата стъпка и всичко е в ръцете ни.

Ювентус купува футболисти всяка година, които решават сами могат да решават резултата в мачовете. Преди три години, когато водех Рома, те взеха Пиянич, който вероятно беше най-добрият ни играч заедно с Де Роси. Миналата година Ювентус придоби от нас Канселу, един от най-добрите футболисти на своята  позиция в Лигата, а освен това купи Игуаин от Наполи.

Има играчи, които помагат на отбора да нараства по отношение на атака. Тази година Ювентус купи Роналдо и е невъзможно да се опише колко много той укрепи отбора по отношение на шампионската психология", заяви Спалети.

  Сподели
765