Тоти: Къде гледат?


Н. Гавазов

Тоти: Къде гледат?

Легендата на Рома Франческо Тоти коментира спорното положение с неотсъдената дузпа срещу Интер в мача между двата отбора снощи. Напомняме, че главният съдия Джанлука Роки  подмина ситуация в срещата, при която Никола Дзаньоло бе съборен в наказателното поле на миланския отбор. Претенциите на "вълците" за използване на системата за видеопомощ на съдиите също не бяха уважени.

"Всички видяха всичко. Не има смисъл отново да описвам ситуацията. Искам да знам, както всички останали, как хората, седящи зад системата VAR не видяха какво нарушения имаше там? Всички ние го видяхме, при това  на още по-малки екрани. Това е срам.

Защо не им позвъните, за да ги попитате за това? VAR се въведе именно заради многото такива епизоди. Официалните представители на VAR трябваше да видят какво се случи. Очевидно е, че Фабри гледаше друг мач на своя екран.

Това не може да продължава по този начин. Такива ситуации могат да се случат на всеки отбор. Някой трябва да се обади на Фабри и да го попита къде гледа! Можете да се шегувате за това още дълго време, но в действителност става дума за сериозни неща.

Ние не търсим извинения, но такива неща променят играта. Можехме да поведем в резултата, но само след миг Интер вкара гол.  да дойдем, но след миг Интер спечели гол. Такива епизоди могат да променят резултата не само в мача, но и на целия сезон", заяви Тоти.

  Сподели
516