Леонардо: Можем да се гордеем с постигнатото в мача с Лацио


Н. Гавазов

Леонардо: Можем да се гордеем с постигнатото в мача с Лацио

Генералният директор на Милан сподели емоциите си от мача  с Лацио от 13-ия кръг на Серия А, който завърши при резултат 1:1.

"Всички се опитваме да преодолеем трудни ситуации. Пети сме, много от играчите са контузени, а пред нас е зимният трансферен прозорец. Ибрахимович? Опитваме се да оградим Гатузо от пазара. Той трябва да се съсредоточи върху отбора и предстоящите мачове.

Сега не е време да поговорим за трансфери. Докато договорът не е сключен, няма какво да се говори. Сега пазарът на трансфери не е наш приоритет. Трябва да направим всичко по силите си да се представим добре до края на тази година.

Преговаряме ли с Ибрахимович? Ние преговаряме с много хора.

Искаме да подобрим нашите неща не само на трансферния пазар, но и в политическата сфера на футбола. Нашата цел е да върнем Милан в елита на всички фронтове. Преговаряме ежедневно с различни хора от света на футбола.

Малдини и аз нямаме пряк контакт с УЕФА, но ние знаем добре тази организация. Те нямат пълна представа за нашето бъдеще и ние не сме единственият клуб, който има проблеми с финансовия феърплей. Ще им представим нашия бизнес план.

Нашият отбор е с достатъчно качество. Не забравяй къде започнахме, сезонът е много труден. Този отбор е отличен. За съжаление, това не са три точки, но можем да се гордеем с точката, която взехме от Лацио.

"Трябва да благодарим на всички, включително на Абате и Калабриа. Необходимо е да продължим напред. Имаме цели до края на годината, а те са да спечелим възможно най-много точки и да останем възможно най-близо до първите четири отбора в класирането", заяви Леонардо.

  Сподели
402