Ювентус съставил "досие" на Рашфорд


Н. Гавазов

Ювентус съставил

Ювентус проявява интерес към нападателя на Манчестър Юнайтед и английския национален отбор Маркус Рашфорд, като дори е направил досие на играча. Италианският шампион възнамерява да подсили нападателната си линия и вижда в младия англичанин един от потенциалните нови членове на отбора.

Рашфорд неотдавна се появи на терена на "Алианц Ювентус" в победния за Юнайтед мач от Шампионска лига и е произвел благоприятно впечатление на ръководството на торинци, което се убедило в качествата на нападателя.

През този сезон 21-годишният Рашфорд записа само с пет изяви в стартовата линия на "червените дяволи" и все още няма пълни 90 минути, въпреки лошата форма и здравословните проблеми на Ромел Лукаку.

И с невъоръжено око може да се види, че развитието на талантливия  играч се забавя, а това заплашва плановете на клуба от "Олд Трафорд" да подпише нов договор с Маркус, чието настоящо съглашение изтича в края на следващия сезон, но дава възможност да се удължи с още 12 месеца.

Според The ​​Times, Ювентус се готви да предложи възможност за по-нататъшно развитие на Рашфорд. Именно заради това шампионите на Серия А внимателно изучават личността на Рашфорд, включително подробностите за неговата биография и характерни черти - на практика "бианконерите" са съставили досие на играча.

По-рано Daily Mail съобщи, че Реал Мадрид е готов да плати 50 милиона паунда за Рашфорд.

  Сподели
464