Рома измъкна точката срещу Фиорентина (видео)


FUTBOL-TV

Рома измъкна точката срещу Фиорентина (видео)

Фиорентина и Рома завърши наравно - 1:1 в дербито от 11-ия кръг на Серия А, което се игра на стадион "Артемио Франки“. "Виолетовите“ могат да съжаляват повече, тъй като пропуснаха повече положения и имаха реалния шанс да се поздравят с победата.

Резултатът бе открит след малко повече от половин час игра. Защитата на Рома допуснаха много груба грешка, от което се възползва Джовани Симеоне. Аржентинецът излезе сам срещу Робин Олсен, след което се опита да го финтира и падна в наказателното поле. Стигна се до намесата на ВАР и в крайна сметка съдията свири дузпа за Фиорентина, която Жордан Верету превърна в гол. Малко по-късно Миленкович за малко да си отбележи автогол, но за негова радост топката спря в гредата.

Резултатът бе изравнен пет минути преди края на редовното време. Това стана след центриране в наказателното поле на Фиорентина, като Албон Лафон излезе неразчетено и не успя да избие топката, а я прати в краката на Алесандро Флоренци, който отблизо не пропусна да вкара, фиксирайки крайния резултат.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
432