Интер с разгром срещу Дженоа (видео)


FUTBOL-TV

Интер с разгром срещу Дженоа (видео)

Интер постигна разгромна победа с 5:0 при домакинството си на Дженоа в мач от 11-ия кръг на Серия А, който се игра на "Сан Сиро“. "Нерадзурите“ стигнаха до успеха и дори съхраниха големия си голмайстор Мауро Икарди за предстоящия мач от Шампионска лига срещу Барселона. Дженоа пък започна мача без голмайстора си от началото на сезона Кжищоф Пионтек, който се появи в игра през второто полувреме, но не успя да промени развия на мача.

Още в 14-та минута Интер поведе, след като Роберто Галярдини беше намерен от Жоао Марио в наказателното поле и с хубав изстрел от малък ъгъл откри резултата. Само две минути по-късно пък Матео Политано удвои аванса на домакините.

Интер вкара трети гол в 49-та минута. В наказателното поле на Дженоа се получи голямо разбъркване. Иван Перишич отблизо пропусна да се разпише, но това направи Галиардини, който вкара своето второ попадение в срещата. В първата минута на добавеното време Жоао Марио успя да отбележи четвърти гол с хубав удар от границата на наказателното поле, а в последните секунди на мача португалецът асистира и за попадение с глава на Раджа Наинголан за крайното 5:0.

Това е шеста поредна победа за Интер в италианския шампионат. Последната загуба на отбора воден от Лучано Спалети в Серия А бе през септември от Парма.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
522