Милан може да върне Бакайоко на Челси


Н. Гавазов

Милан може да върне Бакайоко на Челси

Милан се замисля за това предсрочно да разтрогне съглашението с Челси за наема на полузащитника Темуе Бакайоко. Французинът неубедително проведе своя дебютен сезон на "Стамфорд Бридж" след трансфера си от Монако за 40 милиона паунда. Ситуацията с 24-годишния футболист стана още по-сложна с пристигането на Маурицио Сари през лятото. Италианският специалист заложи на други играчи в средата на терена, а Темуе бе изпратен под наем.

Командировката на французина в Италия обаче се развива кошмарно. Бакайоко все още не се е появил в стартовия състав на Милан в рамките на Серия А и е записал участие само в шест мача.

Старши-треньорът на "росонерите" Дженаро Гатузо вече не един път изказа своите претенции по повод Темуе, говорейки за "дефекти" в играта на полузащитника.

Както става известно от италиански източници, босовете на клуба от "Сан Сиро" са решили да дадат време на Бакайоко до ноември, за да може футболистът да подобри играта си. Ако французинът не прибави, той ще бъде окончателно замразен, а през януари и върнат обратно на Челси.

  Сподели
573