Милан все още се надява да привлече Газидис от Арсенал


Н. Гавазов

Милан все още се надява да привлече Газидис от Арсенал

Президентът на Милан Паоло Скарони потвърди, че клубът продължава да преговаря с изпълнителния директор на Арсенал Иван Газидис. За това, че Газидис има предложение от клуба от Серия А стана известно по-рано през лятото. С времето слуховете започнаха да намаляват и по всичко изглеждаше, че "артилеристите" са отразили интереса към своя директор, който изигра ключова роля в отстраняването на Арсен Венгер и привличането на Унай Емери.

Оказва се обаче, че на практика нищо не е приключило. Американският инвестиционен фонElliot Management продължава да се надява, че ще привлече Газидис.

"Преговорите с Газидис продължават. Процесът на избор на изпълнителен директор трябва да бъде внимателен и спокоен. За никъде не бива да се бърза. Аз проведох половината си живот тук и съм се раздавал за цялата тази работа. Новият изпълнителен директор трябва да ни помогне да постигнем своите цели. Първата цел, която е най-важната, това е да увеличим доходите си. Това е отправна точка и всичко е много просто: ако заработваме по 800 милиона евро, тогава можем да си позволим играчи като Роналдо", заяви Скарони.

  Сподели
369