Източник: Милан готви важна сделка


Н. Гавазов

Източник: Милан готви важна сделка

Близкият до Милан италиански журналист Антонио Витиело информира, че Милан е на прага на осъществяване на важна сделка. Инсайдерът съобщава, че през последните няколко дни Casa Milan е била посетена от две дузини агенти, с които са били обсъдени изходящи и входящи трансфери. Към момента Малдини и Леонардо работят в пълна секретност над трансферите на нужните играчи, като в процеса са мобилизирани всички налични скаути на клуба.

"Милан е пред важна сделка. Единственото, което знам е, че се търси крило и полузащитник. Нищо повече не мога да кажа", заяви Витиело.

Тази новина идва на фона на появилите се съобщения във вчерашната френска преса, че ПСЖ се готви за раздяла с Юлиан Дракслер, от когото се интересува Милан. Клубът няма намерение да задържа играча, който пък не иска да остане в Париж. Съобщаваше се, че парижани дори са склонни на отстъпки, за да способстват преминаването на немеца в Милан.

Тухел, който е сънародник на Дракслер, вече е разговарял с Юлиан, уведомявайки го, че той няма да бъде част от титулярния състав.

  Сподели
427