Рома публикува снимка на Меси с фланелката на римския клуб


Н. Гавазов

Рома публикува снимка на Меси с фланелката на римския клуб

Рома публикува в акаунта си в Туитър снимка на нападателя на Барселона Лионел Меси с фланелката на римския клуб. Освен това президентът на "вълците" Джеймс Палота, коментирайки подписването на договор с новия комерсиален директор Франческо Калво, който по-рано работеше в каталунския клуб, отбеляза, че продължава да е ядосан на Барселона заради проваления трансфер на Малкъм.

"Това нищо не променя. Ние все още искаме Меси", заяви Палота.

Напомняме, че римляните съгласуваха с Бордо трансфера на бразилеца на стойност 40 милиона евро, но Барселона се намеси в последния момент и предлагайки 41 милиона евро, закупи Малкъм.

Веднага след скандала Палота каза, че не приема извиненията на испанския шампион: "Барселона се намеси по много не етичен начин. По това време Мончи договори всички детайли с агента на Малкъм. Ние вече проведохме юридически консултации и всички върви към това, че Бордо ще трябва да отговоря за случилото се. Още вчера Барселона ни се извини, но ние не приехме извиненията им. Ще ги приемем само при положение, че те ни дадат Меси. Но няма да разваляме отношенията си с тях. Те са по-големи от нас и в бъдеще ще има още сделки".

  Сподели
511