Сезонът за Йоветич завърши


Н. Гавазов

Сезонът за Йоветич завърши

Сезонът за Йоветич завърши, преди дори да е започнал, след като от клуба потвърдиха, че в продължение на седем месеца футболистът трябва да лекува контузия на коляното. Според изявление поместено на официалния сайт на Фиорентина, става ясно, че черногорският национал е скъсал сухожилие.

"Играчът на Фиорентина Стефан Йоветич скъса сухожилие на дясното си коляно. В следващите няколко дни той ще бъде опериран. Времето за пълното му завръщане в строя ще бъде между шест и седем месеца", се казва на официалния сайт на Фиорентина.

Контузията на Йоветич се получи след като същия се сблъска с Марио Болати по време на вчерашната тренировка на отбора. Репортер на La Gazzetta dello sport съобщи, че играчът е бил облян в сълзи и е крещял след сблъсъка, когато медицинския персонал се е втурнал към него.

Това е много лошо начало за "виолетовите", които имаха високи амбиции в Серия А. Преди седмица спортният директор на клуба Корвино обяви, че е имало оферта от 30 милиона евро за неговия футболист, която е била отхвърлена.

 

  Сподели
118