Ернанес преминава в Лацио след края на Копа Либертадорес


Н. Гавазов

Ернанес преминава в Лацио след края на Копа Либертадорес

Вицепрезидентът на Сао Паоло Карлос Аугусто коментира евентуалното преминаване на опорния полузащитник Ернанес в Лацио. Както е известно, преговорите между двете страни се намират в заключителен етап, а сумата по сделката ще бъде около 13, 5 милиона евро. Клубът обаче ще получи 75% от нея, защото такъв е процента, който владее върху играча. Останалите са собственост на частни компании.

"Всички въпроси по трансфера на Ернанес в Лацио трябва да завърши в най-близко време. Преговорите се намират в заключителен етап, остава да се уредят само някои формалности. Но все още е рано да говорим, че трансфера е осъществен", заяви Аугусто.

Агентът на футболиста Джозеф Ли даде повече яснота по въпроса, заявявайки, че трансфер ще има след като Сао Паоло приключи тазгодишното си участие в Копа Либертадорес.

"От всички клубове, които проявиха интерес към футболиста, най-сериозни бяха намеренията на Лацио. Единственото , което трябва да се направи - това е да се сложи подписа на играча под договора. Всичко друго е уточнено. Но моят клиент ще се присъедини към новия си клуб след като завърши Копа Либертадорес", заяви Ли.

 

 

  Сподели
138