Мончи потвърди, че Алисон преминава в Ливърпул


Н. Гавазов

Мончи потвърди, че Алисон преминава в Ливърпул

Спортният директор на Рома Рамон Мончи потвърди, че вратарят Алисон преминава в Ливърпул. Напомняме, че двата клуба съгласуваха всички условия на сделката, а самият бразилец пристигна в Мърсисайд за преминаване на прегледи и подписване на контракт с английския клуб.

Днес Мончи потвърди, че трансферът ще бъде обявен в най-скоро време. Рома просто не е могла да устои на зашеметяващото предложение на Ливърпул.

"Сделката по прехода на Алисон в Ливърпул скоро ще бъде официално потвърдена. Те отправиха рекордно за световния футбол предложение за вратар и ние решихме да го продадем. Трансферът не е оформен окончателно, но е истина, че стигнахме далече в преговорите, а самият Алисон вече се намира в Ливърпул.

Когато постъпи внушителна оферта, ти си длъжен да я разгледаш. Ние претеглихме всички плюсове и минуси и взехме решение да разговаряме с Ливърпул. Продажбата на Алисон не говори за това, че сме недостатъчно амбициозни. Според мен, амбициите са да постъпваш правилно и всичко внимателно да обмисляш", заяви Мончи.

  Сподели
418