Роналдо: Искам да творя история с Ювентус


Н. Гавазов

Роналдо: Искам да творя история с Ювентус

Нападателят Кристиано Роналдо разказа за собствените си цели в Ювентус. Португалецът бе представен като играч на италианския шампион след трансфера си от Реал Мадрид и получи възможност да разговаря с журналисти по време на презентацията си.

"Какво мога да кажа на феновете на Реал? Нашата история с Реал бе великолепна, аз проведох девет години в Мадрид. Но сега настъпва нова епоха в моя живот. От цялото си сърце благодаря на феновете на Реал, но сега настъпва нова епоха в моя живот. От цялото си сърце благодаря на феновете на Реал, но искам да се съсредоточа върху нови задачи. Ще се постарая да докажа, че съм играч от екстра класа. Имам намерение усърдно да работя, аз съм много амбициозен. Не се стремя да бъда в зоната на комфорта, на мен ми харесват нови предизвикателства.

Искам да творя история с Ювентус. харесват ми трудните задачи, надявам се, че всичко ще се развие добре.

Разбирам, че в Серия А трудно се играе, важни са тактическите нюанси. Но на мен ми харесва да се сблъсквам с нещо ново. Макар и да бъде трудно, в моята кариера съм имал и по-трудни изпитания. Не е за мен да седя и да се наслаждавам на предишните си успехи. Искам да се движа напред, към нови победи. Вярвам, че мога. Вярвам в съотборниците си", заяви Роналдо.

  Сподели
448