Служителите на FIAT са недоволни от слуховете за трансфер на Роналдо


Н. Гавазов

Служителите на FIAT са недоволни от слуховете за трансфер на Роналдо

Служителите на италианския автомобилен производител Fiat не посрещат радушно слуховете, че техният работодател може да помага при осъществяването на евентуален трансфер на нападателя Кристиано Роналдо от Реал Мадрид в Ювентус.

Напомняме, че през последните няколко дни в пресата се разгоря истинския истерия около предполагаем преход на португалеца в италианския гранд. Предположенията са, че зад цялата история стои президентът на Кралския клуб Флорентино Перес и рекламния отдел на мадридчани, в опит да бъде отвлечено вниманието на футболната общественост от проваленото представяне на Кристиано Роналдо на Мондиал 2018.

Така или иначе темата набра скорост, но служителите на Fiat не са очаровани от слуховете, свързващи Ювентус с португалския нападател.

"Тогава бе Игуаин, а сега се говори за Роналдо. А заплатите ни не са увеличавани от десет години. С парите, които ще бъдат дадени за Кристиано, могат да ни увеличат заплатите с по 200 евро на месец. Естествено, че няма причина да се радваме на това, което се говори", заяви Серджио Джаноне, ръководител на една от синдикалните организации във Fiat.

  Сподели
422