Сбогом Балотели! Интер готви два изстрела


Н. Гавазов

Сбогом Балотели! Интер готви два изстрела

Изглежда, че е единствено и изключително въпрос на време нападателят на Интер Марио Балотели да премине в Манчестър Сити. Всички улики сочат точно за това, а вчера стъпка в тези предположения направи и президентът Морати, който първоначално твърдеше, че СуперМарио няма да бъде продаван, а после тихо призна пред Sky Sports , че се намира в постоянен контакт с ръководството на английския клуб и преговорите с „гражданите" продължават, и се намират в напреднала фаза.

Мино Райола, агентът на почти 20 годишния футболист обяви, че сделка с Манчестър Сити е много близка и преговорите вървят към своя край. Предположенията са, че всичко ще приключи с официална оферта на Манчестър Сити на стойност 35 милиона евро, в която ще има решаващи бонуси обвързани с участие на английския клуб в Шампионска лига догодина. Веднага след като се уточнят подробностите представители на „гражданите" ще пристигнат в Милано, където и трите страни - Сити, Интер и Марио ще се поздравят наистина.

В същото време, вече наистина се говори за наследниците на Бало: Corriere dello Sport спряга името на Дирк Каут, колкото и трудно да бъде осъществен подобен трансфер, тъй като Ливърпул едва ли ще продава всичките си бижута. И все пак Бенитес ще се опита да събере в един отбор двамата холандци - Снайдер и Каут, като сумата от 18 милиона ще е напълно достатъчна за 30 годишния футболист.

След като сделката Балотели - Сити бъде завършена, Интер ще предприеме и решителна атака по привличането на Масчерано. Това ще започне до няколко дни - най-вероятно от понеделник, така че съвсем скоро можем да станем свидетели на двама нови играчи в отбора на „нерадзурите".

 

  Сподели
133