Наполи се договори с Анчелоти


Н. Гавазов

Наполи се договори с Анчелоти

Наполи се договори с Карло Анчелоти относно назначаването на специалиста на поста старши-треньор на отбора. Това твърди Corriere dello Sport, позовавайки се на източник от "Сан Пауло". 58-годишният Анчелоти трябва да замени на този пост Маурицио Сари. Преговорите са се водили не лично от президента на клуба Аурелио Де Лаурентис, а от страната на Анчелоти е имало юристи от Парма.

Съобщава се, че на назначаването на Карло може да попречи само решение на Сари да остане в Неапол, но това е много малко вероятно, твърди изданието.

"Все още не мога да повярвам в това, но за толкова години източникът нито един път не ми е дал недостоверна информация", написа журналистът Иван Дзадзарони.

Самият Анчелоти е очаквал оферта от Арсенал и е бил готов за работа на "Емирейтс", но италианецът е загубил търпение и е решил да се върне в Италия.

Тази новина е много изненадваща, тъй като се появява часове, след като по-рано днес руски журналисти информираха, че Сари е отказал на Зенит, тъй като Наполи е предложил изгоден договор на специалиста, който е приел предложението.

  Сподели
435