Агент: Само помислете - най-силните клубове искат Масчерано!


Н. Гавазов

Агент: Само помислете - най-силните клубове искат Масчерано!

Представителят на халфа на Ливърпул Хавиер Масчерано разкри, че неговият клиент ще се радва да играе за Интер. Както е известно, 26 годишния аржентински национал се явява една от целите на трансферния пазар за „нерадзурите" през лятото. Според Corriere dello Sport , Валтер Тамер, който е агент на играча, е направил крачка, с която приближава своя клиент към италианския гранд.

„Масчерано все още не е разговарял с Ходжсън или с друг от Ливърпул. След Мондиала той си взе отпуска, но едно е ясно - на него му харесва интереса от страна на най-добрите клубове в света", заяви Тамер пред Corriere dello Sport.

„Миналата година това бе Барселона, а сега - миланския Интер, който е победител в Шампионската лига. Самата възможност да премине на „Сан Сиро" е вълшебна на вкус.....това е неговата мечта", продължава агентът.

„Само си помислете - най-силните клубове в света желаят да го видят в редиците си, а освен това в Интер играят негови сънародници, а на треньорския пост е човек, който е в отлични отношения с него", допълва Тамер.

„Ако нещата зависят изцяло от нас, то само за един час ще решим всичко. Но работата е там, че футболистът има действащ контракт с Ливърпул и първо трябва двете страни да се разберат, а след това да започнем да обсъждаме личните му условия", продължава агентът.

„Ние ще работим за трансфер в Интер с голямо спокойствие. Миналата година Бенитес каза „не" на големите пари от Барселона, но тогава нещата бяха други. Сега очаквам покана за разговори", завършва Тамер.

 

  Сподели
136