Сари: Не ни оценяват както трябва


Н. Гавазов

Сари: Не ни оценяват както трябва

Старши-треньорът на Наполи Маурицио Сари сподели впечатленията си от срещата с Милан от 32-я кръг на Серия А. Напомняме, че двата отбора не се победиха и завършиха при нулево равенство.

"Борбата за Скудетото е завършила? Ние трябва да мислим само за себе си. Ако момчетата са ядосани след този мач, това е много добре. Разочарованието е само заради това, че сега щяхме да имаме повече точки, ако в мача със Сасуоло отборът играеше със същата увереност", заяви Сари.

"Този път Наполи проведе мача на добро ниво, но значение имат само крайните резултати. Ако можехме да вкараме, то сега всички щяха да хвалят нашето представяне. С изключение на няколко епизода, ние нищо не позволихме на съперника. Ето защо смятам, че моят отбор се представи великолепно", каза още треньорът.

Милик? Ние постоянно провеждаме тестове, но истинските отговори могат да бъдат дадени само на терена. Към момента, ако пусна Арек в стартовия състав, то със сигурност ще трябва да го заменя след време. Пред нас има три мача за много кратко време, така че ще видим по какъв начин ще разпределим силите си. Ясно е, че на него ще му е много трудно да доиграе среща до край, но с оглед на това, което се случи с него по-рано, той се намира във великолепна кондиция", продължава наставникът на Наполи.

"Какво не ми хареса в мача? "На "Сан Сиро" винаги е трудно, но сега Милан стана по-твърд отбор, който допуска малко. Има усещане, че можехме да постигнем победата, ако бяхме пуснали тримата си нападателя в добра готовност. Според мен, показателите на нашия отбор не се оценяват както трябва. Но това също носи удоволствие, тъй като означава, че ние сериозно сме израснали, а сега вече се очаква много от нас", добави треньорът.

"Новият контракт? Между ме и Аурелио няма проблем в икономическо отношение. Виждам, че президентът е пълен с желание, ето защо икономическият въпрос няма да стане проблем. Що се отнася до моето желание, аз ще остана тук, докато имам усещането, че мога да радвам тези хора", завърши Сари.

  Сподели
125