Донарума: Не обръщам внимание на слуховете


Донарума: Не обръщам внимание на слуховете

Вратарят на Милан Джанлуиджи Донарума побърза да коментира появилите се слухове, че има желание да напусне клуба през лятото, а също така оцени важността на победата над Дженоа с 1:0 в мач от 28-я кръг на Серия А. По-рано се появиха спекулации, че Милан привлича Пепе Рейна от Наполи, за да замени Донарума, като този преход в голяма степен е свързан с намерението на младия вратар да си тръгне.

"Аз съм спокоен и щастлив, нямам намерение да обръщам никакво внимание на слуховете. Движа се напред в пълна безметежност. Имаме отличен отбор и задружен колектив, което се потвърди от празнуването на победата в мача с Дженоа. Постигнахме резултат, който ни позволи да забравим за неуспеха в срещата с Арсенал. Надявам се да продължаваме в същия дух. Шампионска лига? Трябва да вярваме в това и да се стремим към своите цели", заяви Донарума пред Radio Kiss Kiss.

 


[email protected]
BIO

Николай Стоянов Гавазов е роден на 16 август 1967 година в град Пловдив. Завърша висшето си образование във Велико Търново, специалност история и педагогика, а по-късно учи психология. Започва като журналист по политически теми, работил е за вестник „Нов Живот”, както и за няколко сайта. От 2008 година се отдава на футбола.

220