Спалети: Не мога да подобря играта на този Интер


Спалети: Не мога да подобря играта на този Интер

Старши-треньорът на Интер Лучано Спалети сподели мнение за нулевото равенство с Наполи от 28-я кръг на Серия А.

"Според мен стана добър мач, разбира се, това е субективно и някой може да не е останал удовлетворен от видяното. Мисля, че стана интересен сблъсък от гледна точка на тактическо надиграване. Наполи е отбор от голяма класа и най-важното нещо срещу тях е да не позволяваш да те разтегнат по крилата.

На моменти стояхме по-добре, а в други бяхме подложени на сериозен натиск. Имахме своите шансове да ги накажем на контраатаки. За съжаление това са ни възможностите. Всеки ден работя с Интер и мисля, че просто не ни достигат качествени играчи. Наполи има такива, а ние ги нямаме. Разликата между нас и тях е видима. Не мисля, че мога да подобря играта на този Интер. Опитвам се да правя това през целия сезон, но това са на възможностите. Показахме достийна игра, но предпочитах да победим", заяви Спалети.

 


[email protected]
BIO

Николай Стоянов Гавазов е роден на 16 август 1967 година в град Пловдив. Завърша висшето си образование във Велико Търново, специалност история и педагогика, а по-късно учи психология. Започва като журналист по политически теми, работил е за вестник „Нов Живот”, както и за няколко сайта. От 2008 година се отдава на футбола.

251