Морати: Да си фен на Интер е като да обичаш разглезена жена


Н. Гавазов

Морати: Да си фен на Интер е като да обичаш разглезена жена

Бившият президент на Интер Масимо Морати обсъди своята обич към клуба, а също така и сегашните собственици на "нерадзурите". Това се случи на вчерашното тържество по случай 110-годишнината на миланския гранд, на което Морати почете паметта на баща си Анжело и също така получи приз за своя принос в развитието на клуба.

"Интер предизвиква в мен спомени за минали мечти и обединени приятели. Този клуб има истинско значение и е едно от нещата, което съм обичал най-много в своя живот.

Баща ми беше гений, който можеше да вижда бъдещето, той ни даде огромна отговорност. Твърде често да страдаш е свързвано с цветовете на този клуб, но за мен също така те ми напомнят за това, че ние спечелихме няколко важни трофея.

Да си фен на Интер е като да обичаш красива и глезена жена с всички трудни чувства, свързани с това. Винаги е било огромна отговорност да бъда президент на този отбор.

Не сме свикнали с чуждестранни собственици, но аз ги познавам, а те много страстно се отнасят към този проект. Ние трябва да им помогнем и да им позволим да правят грешки, за да може да растат. Ние сме на прав път, който ще ни позволи наново да заобичаме тези цветове", заяви Морати.

 

  Сподели
173