Рома с успех над Беневенто в мач със седем гола (видео)


В. Мухарски

Рома с успех над Беневенто в мач със седем гола (видео)

Рома се наложи над Беневенто с 5:2 в среща от кръга на Серия А. Малко изненадващо гостите поведоха в столицата след само 7 минути игра. Енрико Бриньола намери добре Гийерме в наказателното поле, а последният бе точен с хубав фалцов удар и с помощта на рикошет.

В 26-ата минута Коларов центрира от пряк свободен удар, а Фасио с глава прониза мрежата на гостите за успокоение на феновете по трибуните. Останалите попадения паднаха след почивката. След час игра обратът бе факт. Ундер центрира добре към връхлитащия Джеко, който с глава бе точен за 2:1.

Сами три минути по-късно интригата напълно бе убита. Пероти намери Ундер в наказателното поле и той с прецизен удар направи резултата 3:1. В 75-та минута Юндер получи топката на границата на наказателното поле и с прекрасен фалцов удар в далечния ъгъл успя да гарантира победата на тима си. Това обаче не бе всичко за този мач.

Минута по-късно Беневенто вкара второто си попадение. Ломбарди намери Енрико Бриньола на метри от голлинията и нападателят нямаше как да сбърка - 2:4. В добавеното време на срещата Грегоар Дефрел бе точен от дузпа, фиксирайки крайния резултат.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
159